BE PROUD, BE HERCULE!
Echipa încurajează munca în echipă, atitudinea pozitivă, dezvoltarea personală și profesională. Suntem în continuă creștere și susținem răspândirea brandului românesc:
Dacă ești o persoană cu abilități bune de comunicare, energică și amabilă atunci ești persoana potrivită pentru a fi un Casier Hercule.
Responsabilitățile tale în calitate de Casier:
– să asiguri servirea clienților – preiei și încasezi comanda
– să respecți politicile companiei in relația cu clienții
– să găsești soluții la reclamațiile clienților în cazul în care acestea apar
– să poți servi rapid clienții în momentele aglomerate ale zilei
– să zâmbești 🙂
Dacă ești o persoană energică, amabilă și cu abilități bune de preparare a produselor în conformitate cu meniul restaurantului atunci ești persoana potrivită pentru a fi un Brutar/Pizzer Hercule.
Responsabilitățile tale în calitate de Brutar/Pizzer:
– prepari aluatul si produsele adiacente acestuia
– utilizezi ustensilele necesare preparării produselor
– să participi activ la curățenia zilnică a zonei de lucru
– să fii amabil cu colegii
– să respecți standardele Hercule
Dacă ești o persoană energică, amabilă și cu abilități bune de preparare a produselor în conformitate cu meniul restaurantului, atunci ești persoana potrivită pentru a fi un Lucrător în bucătărie – bucătar Hercule.
Responsabilitățile tale în calitate de Lucrător în bucătărie:
– pregătești preparatele culinare în conformitate cu rețetele și standardele Hercule
– te asiguri că ingredientele sunt proaspete și de bună calitate
– respecți indicațiile și sarcinile care îți sunt atribuite de bucătarul șef sau managerul restaurantului
– gestionezi necesarul de materii prime
– debarasezi și asiguri curățenia în bucătărie
Dacă ești o persoană cu abilități bune de mânuire a ustensilelor de preparare a produselor, energică, amabilă, atunci ești persoana potrivită pentru a fi un Preparator de produse Hercule.
Responsabilitățile tale în calitate de Preparator produse Hercule:
– preiei și aranjezi comenzile de mâncare și băutură într-o manieră eficientă și profesionistă
– acorzi atenția cuvenită și asiguri servicii ireproșabile clienților
– cunoști meniul astfel încât să poți oferi în orice situație informații competente
– îndeplinești alte sarcini atribuite de către manager, în concordanță cu necesitățile imediate ale localului
– să respecți standardele Hercule
Dacă ești o persoană cu abilități bune de mânuire a ustensilelor de tăiere a cărnii, energică, amabilă, atunci ești persoana potrivită pentru a fi un Tăietor de carne rotisată Hercule.
Responsabilitățile tale în calitate de Tăietor carne rotisată Hercule:
– asiguri prepararea cărnii în condiții optime și în standardul de calitate
– asiguri tăierea cărnii într-o manieră eficientă și profesionistă
– poziționezi carnea pe rotisor
– păstrezi curățenia în zona de lucru
– respecți standardele Hercule
Dacă ești o persoană energică, amabilă, cu abilități bune de predare, atunci ești persoana potrivită pentru a fi un Instructor Hercule.
Responsabilitățile tale în calitate de Instructor Hercule:
– asiguri instructajul echipei
– te asiguri de respectarea planului de pregătire pentru noii angajați
– te asiguri că toți membrii echipei cunosc și respectă procedurile de lucru
– sprijini echipa dintr-un restaurant nou deschis
– ești persoana de bază pentru managerul de tură
Dacă ești o persoană cu abilități bune de coordonare, eficientă, amabilă, atunci ești persoana potrivită pentru a fi Asistent Manager Hercule/Șef de tură.
Responsabilitățile tale în calitate de Asistent Manager Hercule/Șef de tură:
– coordonezi eficient activitățile restaurantului, în vederea atingerii obiectivelor stabilite
– supervizezi activitățile persoanelor din subordine
– răspunzi de angajarea/formarea întregului personal
– verifici stocurile de alimente, băuturi și alte materiale specifice
– motivezi echipa
– întocmești inventarul de gestiune și rapoartele solicitate
– rezolvi provocările apărute la locul de muncă
– sprijini Managerul de Restaurant
Dacă ești o persoană cu abilități bune de coordonare, eficientă, amabilă, atunci ești persoana potrivită pentru a fi Manager Hercule.
Responsabilitățile tale în calitate de Manager Hercule:
– coordonezi eficient activitățile restaurantului, în vederea atingerii obiectivelor stabilite
– supervizezi activitățile persoanelor din subordine
– răspunzi de angajarea/formarea întregului personal
– verifici stocurile de alimente, băuturi și alte materiale specifice
– motivezi echipa
– întocmești inventarul de gestiune și rapoartele solicitate
– rezolvi provocările apărute la locul de muncă
COMPLETEAZĂ FORMULARUL
Te așteptăm să pregătim împreună rețetele Hercule!